wie ben ik

 altijd op zoek naar het hoogste goed in elke situatie
~vrijheid is leven met het hoogste doel voor ogen~

Passie
Ik ben gepassioneerd om werkelijke vrijheid te leren kennen en te zijn: de vrijheid van de ziel om haar volledige potentieel te verwezenlijken. En daarnaast wil ik niets liever dan mijn verworvenheden delen met anderen die ook op zoek zijn naar die vrijheid in zichzelf.
Ik leef vanuit de overtuiging dat alles Geometry of Divinity is. Dat wij creatief, vindingrijk en héél zijn, en dat alle problemen voortkomen uit incongruentie met onze innerlijke wijsheid, ons innerlijke wezen, onze goddelijke blauwdruk. Die innerlijke wijsheid leren kennen, in mijzelf en de ander, is iets wat mij drijft. De passie van de liefde-wijsheid-kracht in perfecte balans is een doelstelling in mijn leven.

Waarom training en coaching? 
Ik heb een natuurlijke inclinatie naar het inspireren van mijn medemens, en het verlangen om juist datgene aan te reiken wat nodig is op dit moment.
Mijn levenservaring en interesses hebben mij de juiste ondergrond gegeven, alsmede de technieken die ik in opleidingen heb geleerd – en nog steeds leer.
Bovendien heb ik het gevoel dat het nodig is wat ik doe, dat mensen op zoek zijn naar een nieuwe richting en dat ik ze kan helpen die te vinden in het versterken van het contact met hun innerlijke wezen.

Werkwijze
De weg van uiterlijke zekerheden, naar innerlijke zekerheden is een weg van transformatie. Het oude zelf maakt plaats voor het Werkelijke Zelf.Joyce 3,5 jaar
Onbewust zijn we allemaal op zoek naar de innerlijke zekerheid. Echter door deze te zoeken buiten onszelf, raken wij van onszelf verwijderd. De mens wordt daarom door het leven in situaties gesteld waarin uiterlijke zekerheden wegvallen, om de ziel te brengen op dat punt waar zij op zoek gaat naar de innerlijke zekerheid, de innerlijke waarheid.  Op dit punt wil ik samen met jou op zoek naar je innerlijke waarheid. Ik kan je ondersteuning geven en een handreiking doen zodat je stap voor stap geworteld raakt in je Werkelijke Zelf. Op dit punt in het hier en nu zijn we heel, zijn we in vrede en zijn we creativiteit – schepper van ons eigen bestaan.

Wat wil ik bereiken?
In eerste instantie dat ik het doel van mijn leven vervul. Het is mijn overtuiging dat een belangrijk element hiervan is om mijn verworvenheden naar buiten te brengen en te delen met anderen. Omdat leven voor mij synoniem is aan groeien, ben ik vanuit een natuurlijke stroom voortdurend in ontwikkeling, en wil ik het beste geven van mijzelf in alle situaties. Ook is mijn diepe overtuiging dat als ik mijn testen haal in de aardse levensschool, dat velen die kunnen halen, omdat we allemaal verbonden zijn. Dat de groei van één de vooruitgang en bevrijding kan betekenen van velen. Aan de basis van dit alles ligt voor mij het diepe weten dat ik (het ego) van mijzelf niets kan doen, maar dat het de Vader (het Hogere Zelf) in mij is die het werk doet. Ik probeer nederig te zijn in alles wat ik doe, en te luisteren naar waar mijn Wezen naartoe wil.

Educatie
Ik heb diverse opleidingen en (zelf)studies gevolgd, steeds met het doel om meer van mijzelf en het leven te begrijpen, hierin een voorbeeld te kunnen zijn en een hulp en steun voor anderen.

Augustus 2015 ben ik begonnen aan het Ministerial Training Certificate Program van Summit University School of Theology and Spiritual Studies waarin ik ben opgeleid tot minister van Church Universal and Triumphant. Mei 2018 heb ik deze studie afgerond. Enkele modules zijn Practical Leadership Skills, World Religions,  Spiritual Community, Senior Care en End-of-Life Care, Pastoral Counseling and Care, en Spiritual Perspective on the Issues of Our Time. Ik heb deze zomer mijn certificaat in ontvangst genomen.

Als voorbereiding hierop heb ik juni 2015 mijn diploma ontvangen voor gecertificeerd Ministering Servant. Hiervoor heb ik o.a. de modules Servant LeadershipSpiritual Psychology, Public Speaking, Homiletics en Pastoral Assistance afgerond.

Deze studie heeft mij een diepe innerlijke en praktische ontwikkeling gegeven als ondergrond voor de dienstbaarheid aan, en spirituele en psychologische ondersteuning van mensen en mensjes van jong tot oud in vele fasen van hun leven.

Juni 2013 heb ik de Montessori Early Childhood Teacher Training bij Age of Montessori afgerond. Deze opleiding heeft bij mij mijn innerlijke passie losgemaakt. Het heeft mij een nieuw perspectief gegeven op de mensheid, op mijzelf, op kinderen, op de ziel. Op oorzaak en gevolg en hoe wij onszelf van binnen behandelen omdat we het zo geleerd hebben, maar dat dit soms zo beperkend is … en hoe een eenvoudige bewustwording alles kan veranderen en ons bevrijdt van ongemerkte beperkingen. Met vreugde pas ik dit weer toe in mijn praktijk en gewoon op straat en thuis en in elke ontmoeting.

Vrijwilligerswerk
Ik werk sinds 2003 als gepassioneerd vrijwilliger voor The Summit Lighthouse Holland in vele bestuurlijke, leidinggevende, inspirerende en uitvoerende functies.

Een greep uit mijn overige opleidingen:
Mediation– en coachingstrainingen
Servant Leadership (MSSL)
Marketing Assistent (NIMA)
Management Assistent (Schoevers)
Psychologie (Universiteit Leiden)
VWO-B (Sint Maartenscollege)

Share Button