team- en relatiecoaching

Elke relatievorm – team, organisatie, relatie, huwelijk, ouder-kind, gezin – bestaat uit meer dan de som van de delen. Het is een persoonlijkheid op zichzelf, met een wijsheid, een richting, een wil. Door te leren herkennen wat de relatie wil, komen de leden ervan tot de meest harmonieuze en vervullende samenwerking.
In deze tijden van snelle veranderingen en opeenvolgende onzekerheden, is het belangrijk dat het team (of de relatie) de kracht in zichzelf ontdekt, om hierin de flexibiliteit en weerbaarheid te vinden om door de woelige baren heen te komen, hierin te groeien en te transformeren.
Samen gaan we het proces door van standpunten en angsten naar behoeften en vertrouwen, van wie je denkt dat je bent, naar wie je werkelijk bent. Samen.

~vrijheid is durven handelen uit mededogen~

Werkwijze
Als zaken je hoog zitten, krijg je de kans om je hart te luchten. Ik vertaal je woorden naar gevoelens en behoeften, waardoor er een ander perspectief ontstaat. Het is belangrijk dat ieder lid van de relatie zichzelf uit, zodat alle stemmen gehoord worden. Iedereen is even belangrijk, en elke stem is een stem van het geheel.
Met behulp van zelfobservatie, observatie van de situatie, onbevooroordeeld luisteren naar de ander, en open communicatie van je gevoelens, ontdek je je eigen perspectief en je eigen behoeftes, de behoeftes van de ander, en het perspectief van het geheel. We gaan op zoek naar de gezamenlijke waarheid, en de acties die ervoor nodig zijn om vastgeroeste patronen te doorbreken en nieuwe oplossingen te vinden en in te zetten. Een vastgelopen samenwerkingsverband wordt zo een levend en boeiend avontuur van transformatie van wie je denkt dat je bent, naar wie je werkelijk bent.
Ik werk volgens de algemene voorwaarden en de gedragscode van het ITCO.

Referenties
“Ik ben erg blij met de integere manier van begeleiden, het afstemmen op de wijsheid en liefde in onze relatie, waardoor wij hiermee in contact konden komen.”
“Door van tevoren te vragen of we iets nodig hebben, wordt alles wat in de weg zou staan om ons vrij te voelen, uit de weg geruimd.”
“De structuur in de sessie werkte goed voor mij – zoals de fysieke verplaatsing in de oefening.”
“De evaluatie aan het eind bracht een mooie afronding, waardoor we weer elkaars waarden konden zien.”
“Nu een week later, ervaren we ons probleem als minder moeilijk en blijft de waarde van de ander bovenaan staan.”

Uurtarief
Relatiecoaching € 80 incl. btw of naar draagkracht
Teamcoaching vanaf € 150 excl. btw

Specialisaties
Freedom coaching – vind je weg uit je eigen beperkingen
transformatieve coaching (ITCO)
coaching met Geweldloze Communicatie naar de methode van Marshall Rosenberg
authentieke communicatie met jezelf en de ander

Ervaring
2012 tot heden:
Team- en relatiecoach bij in2Freedom in Amersfoort
Transformatief Register TCO Coach bij in2Freedom in Amersfoort
2010 – 2011:
Team- en relatiecoach bij in2Freedom in Zoetermeer
Trainingsassistent bij Organization and Relationship Systems Coaching Fundamentals – ORSC (CRR)

Opleiding
2013
Montessori Early Childhood Teacher Training bij Age of Montessori
2011
Intensive International Training (IIT) in Non Violent Communication (Geweldloos Communiceren) door Marshall Rosenberg e.a., CNVC
Verdiepingstraining Compassievol Communiceren – Compassievol Communiceren
2010
Organization and Relationship Systems Coaching Fundamentals – ORSC (CRR)

Share Button